Házasságmentő Szolgálatunkat azért hoztuk létre, hogy egyedülálló segítséget nyújtsunk párkapcsolatukban bajba jutottaknak.

 

Sajnos a statisztikák azt mutatják, hogy valami nagyon nincs rendben a házasságok terén a mai világban. 

Tudtad-e, hogy az EU-ban 1965 tól napjainkig kevesebb, mint felére csökkent a házasságkötések számának aránya? Tudtad-e, hogy az EU-ban 1965 től napjainkig több, mint kétszeresére nőtt a válások számának aránya? Tudtad-e, hogy a házasságok 60%-a válással végződik? Tudtad-e, hogy a válások 75%-át a hölgyek kezdeményezik?

Nos, ha csak a statisztikákat nézzük, már láthatjuk, hogy valami szisztematikusan nem működik a házasság intézményével.

 

Hogyan lehet az, hogy az információs társadalom születése után, amikor ennyi információhoz juthat bárki könnyedén, mégis ennyi ember hoz látszólag rossz döntést, amikor úgy dönt, hogy összeköti életét valaki mással? Hogyhogy régen nem volt ennyi válás?

Ezekre a kérdésekre lehet mindenféle választ adni, de ennél sokkal érdekesebb, hogy a Te életében milyen szerepet foglal el a házasság. A Feelwell Centrum párterápia Budapest 3. kerületben érhető el, és új weboldalunkon még több leírást és adatot találsz a témával kapcsolatban.

 

Nem érdemes általánosítani, célszerű mindenkinél kielemezni azt, hogy hogyan- és milyen mechanizmusok hatására jutott el a házassága addig a szintig, hogy válást fontolgasson, vagy akár már el is váljon.

 

Mindannyian gyermekkorukban sajátítjuk el a párkapcsolatok működtetéséhez szükséges saját személyes Párkapcsolati Eszköztárunkat, saját szüleink - legtöbbször - nem tudatos iránymutatása alapján. 

 

Sajnos nagy többségében ki lehet jelenteni, hogy a mai világban már nem működnek azok a párkapcsolati normák és mechanizmusok, azaz Párkapcsolati Eszköztárak, melyeket 20-30-40 évvel ezelőtt gyermekként tanultunk. 

 

További fontos tény, hogy sajnos a mai társadalom teljesen eltérően kezeli a válás fogalmát, akár csak ha a 30 évvel ezelőtti közfelfogáshoz képest vizsgáljuk is.

 

Mára szinte divat lett elválni, csakúgy mint jó fogyasztónak lenni, aki nem megjavíttatja az elromlott háztartási gépet, hanem vesz egy újat helyette, ha gond van vele.

 

Hatalmas probléma, hogy míg egy háztartási gép cseréje maximum anyagi problémát jelent, addig a házasság "cseréje" nem áll meg az anyagi probléma szintjén.

 

A válás okozta érzelmi károk szinte felbecsülhetetlenek előre, legalábbis az éppen váló-, vagy válást fontolgató felek részére. A legtöbb embernek fogalma sincsen arról, hogy elválni nem olyan egyszerű, hogy beadom a papírt és kimondja a bíróság és majd jól elvitatkozunk. A válás érzelmi oldala előre beláthatatlan következményeket rejt magában a váló felek részére, legfőképpen azoknál, akiknek gyermekük is született. Legtöbben érzelmektől túlfűtve, irracionális döntések során jutnak el oda, hogy elváljanak, majd ezután ugyanilyen túlfűtött érzelmi állapotban történik a válás. Évek múltával jönnek csak rá olyan fontos dolgokra, amikre, ha a válás alatt valahogy le tudták volna "csillapítani" heves érzelmeiket, jó lett volna már a válás előtt gondolni. 

Szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy lehetőség szerint elkerülhessd Te is azt, hogy súlyos- és alapvető törést szenvedjen el családod és Te.

Úgy látjuk, hogy a mai közfelfogásban a válásnál csakúgy, mint a gazdaság folyamatainál, elhatalmasodott a fogyasztói társadalom- és az individualizmus által diktált eszmerendszer. Az emberek általában úgy gondolják, hogy egy házasságban minden jár nekik, lehetőleg azonnal és könnyedén, úgy, hogy ne kelljen igazán megdolgozni sem érte.  Legtöbben a herceget/hercegnőt várják fehér lovon, aki sokszor úgy tűnik, hogy eljön, de aztán ahogy a problémák kezdődnek, valahogy gyorsan tovalibben.

 

Nem lehet a házasság és két ember kapcsolatának mérvadó szempontrendszere ugyanaz, mint ami a gazdaságot működteti (kérdéses ereményekkel legalábbis).

Igenis lehet a mai világban olyan házasságban élni, ahol a felek egyenlőek lehetnek, önmaguk lehetnek, szabadok lehetnek, megélhetik vágyaikat és békében, biztonságban érezhetik magukat.

Mi ebben tudunk Neked segíteni, hogy akár a legrosszabb válás közepén, vagy az után is az előzőben leírt kapcsolatot alakíthasd ki (akár volt) társaddal is.

A párkapcsolatok megfelelő működtetését ugyanúgy tudatosan meg kell tanulni, mint bármit, amit az életben csinálni akarunk. Nem elég az a Párkapcsolati Eszközrendszer a mai világban, amit gyermekkorunkban sajátítottunk el szüleinktől a párkapcsolatok működtetésére. Újra kell tanulni a másikhoz való viszonyulás elsőre bonyolultnak tűnő rendszerét.

Nálunk összeszedetten, egyénre szabottan és teljes garanciával megkaphatod a kulcsot a boldog párkapcsolati élethez. 

Meglepő, de igaz: elég az, ha csak Te akarod (egyenlőre) helyrehozni megromlott házasságodat, nem kell hozzá a másik fél. A Te megfelelő egyéni fejlődéseddel el lehet érni, hogy megváltozzon a bármilyen szinten megromlott párkapcsolatod, ha igazán akarod. 

Megtapasztaltam a válás okozta katasztrofális rombolást az életben. Személyesen éltem át azt, hogy milyen valakitől elválni, ahol gyerekünk van, és utána azt is át tudtam élni, hogy milyen ugyanazzal az emberrel újra kibékülni és teljesen új alapokra helyezni a korábban működésképtelen kapcsolatot.

 

Tapasztalataimat tanulással rendszereztem és kialakítottam egy egyedülálló rendszert, mellyel garanciát tudok vállalni arra, hogy bármilyen megromlott párkapcsolatot helyre lehet hozni, még akkor is, ha csak az egyik fél akarja. De annak a félnek viszont igazán kell ezt akarnia. Nem csak látszatból. 

Jelentkezz be még ma felmérő tanácsadásra, hogy elindulhass a családodhoz visszavezető úton. 

Egyéni konzultációs díj: 10.000,- Ft + ÁFA  / 60 perc (az egyéni haladástól függően lehet hosszabb is egy-egy alkalom)

Bejelentkezés: 06-30-688-0000 Székely Gábor

Rendelő: www.feelwellcentrum.com