Keresés
  • Feelwell

az új Feelwell centrum blog

Frissítve: 2018. máj 24.

Itt találhatjátok majd meg a jövőben a Feelwell centrumhoz kapcsolódó információkat. Szeretnénk olyan információ-tárat létrehozni, ami egy kiinduló pont lehet bárkinek, aki bármilyen területén elakad az életében, legyen az egészségügyi probléma, családi/magánéleti probléma, vagy akár szakmai probléma.


Mert ezért hoztuk létre ezt a központot, hogy egy alternatívát nyújthassunk mindenki számára, aki nem találja az utat az életben.


És tudjuk igen, hogy számos "hivatalos" mód létezik a fenti problémák megoldására, de hisszük, hogy létezik a mai nyugati világ hivatalos eljárásainál jóval hatékonyabb eszköztár arra, hogy az élet bármilyen problémájára megoldást találjunk és ezáltal egy sokkal nyugodtabb, boldogabb életet élhessünk.


Amikor 2 évvel ezelőtt létrehoztuk ezt a központot, éreztük, hogy a mai világ nem nyújt igazán megfelelő megoldást szinte az élet területén semmire. Vannak megoldásnak tűnő dolgok, amik aztán idővel kiderülnek, hogy igazából csak ragtapasz-szerű foltok, melyekkel a valódi megoldandó feladatokat tükröző problémákat elfedjük.


Magánéleti problémák, gyermekneveléssel kapcsolatos nehézségek, egészségügyi problémák, szakmai nehézségek: mindenhez lehet találni különböző "hivatalos" megoldást, azonban igazából és hosszú távon egyik sem az, amire nyugodt szívvel és teljes belenyugvással tudunk azonosulni.


Jobb esetben az ember még a kezelés folyamata alatt igyekszik elhitetni magával, hogy hasznos ami épp történik vele és már csak a kezelést kell kibírni / a gyógyszert kell végigszedni / a műtéten kell átesni / a papírokat kell aláírni és utána minden jobb lesz, de sokszor már a folyamat alatt sem érzi az ember, hogy működne a dolog, sem azt nem érzi, hogy azonosulni tudna az éppen zajló problémamegoldással.


Amikor például sajnos egészségügyi problémával orvosnál jártam többször is, megkérdeztem, hogy vajon miért fordult elő az adott probléma nálam: ekkor szinte mindig kizárólag az "ez genetikai adottság" vagy "ez hajlam" sablon választ kaptam.


Nem hittem el, hogy ez lehetséges, nem voltam hajlandó elhinni, hogy több milliárd év evolúciója odáig vezet, hogy hibás hajlamok mentén fejlődtünk ki és a problémák csak úgy előugranak egy kalapból, hogy utána pénzt és időt nem kímélve el kelljen őket a nyugati világ gondolatmenete mentén hárítani.


Igyekszünk itt a blogon olyan információhalmazt adni nektek, amiből Ti is rá tudtok találni az útra, a problémák igazi okaira és ezáltal azok megoldásra.


Tetszett? Vagy esetleg nem értesz egyet velünk? Szeretettel várjuk a hozzászólásaitokat Facebookon, Instagramon vagy akár itt is!
17 megtekintés