Megtalálta a tökéletes állandó- vagy alkalmi helyszínt tanfolyam, rendezvény, előadás, vagy állandó szolgáltatása részére! Központunkban mintegy 1000 m2-en teljeskörű szolgáltatáscsomaggal segítünk minden bérlőt, Önnek csak azzal kell foglalkoznia, amiben igazán profi, a többit nyugodtan ránk bízhatja. Kérje még ma ajánlatunkat szolgáltatásának új helyszínéhez! Nézzen be új oldalunkra terembérléssel kapcsolatban.

Workshop, jóga-fitness, Tanfolyam, előadás, masszázs tökéletes helyszíne!

Tudjuk, hogy kiváló szakemberek vannak, akik segítenek másoknak boldogulni az életben. Valljuk, hogy nincs egy kizárólagos módszer, ami univerzálisan bármikor, bárkinek alkalmazható a problémájára. Hisszük, hogy a sok módszer közül bármelyik jó lehet, de nem bármikor. 
Ezért hoztuk létre házunkat, hogy a sokféle szolgáltatót összegyűjtsük, és kulturált körülmények közt nyújthassuk testi-lelki és szellemi szolgáltatásainkat a vendégek számára, mely által sokszorosan hatékonyabban tudunk hozzájárulni mind a vendégek, mind a szolgáltatók személyes sikeréhez. 
Közel 1000 nm-en kínáljuk helyiségeinket bérbeadásra 17 nm-től 70 nm-ig.
A helyiségek különböző időtartamra bérelhetők, pontosan annyi időre, amennyire Önnek szüksége van sikerének eléréséhez. Ha heti 1 órára, akkor annyi időre bérelhet. Ha heti 168 órára szükséges, akkor pedig annyira. Kis kuckóra vagy nagy előadóra van szüksége: rugalmasak vagyunk a feltételeinkben.  

Termek bérlése

A Feelwell Centrum közel 1000 nm-en kínálja helyiségeit 20 nm-től 70 nm-ig.